Основні ризики для функціонування аграрного сектору економіки України у 2022 р. в умовах повномасштабної війни - Ткаченко Тетяна; Цюрюпа Юрій; Литвиненко Олександр (КНУБА, 2023)
За оцінкою Мінагрополітики України та Київської школи економіки, загальна сума втрат, завданих сільськогосподарській галузі внаслідок широкомасштабного російського вторгнення в Україну, станом на 15 вересня 2022 р. сягнула 6,6 млрд дол. США. У роботі навіедено Основні ризики для функціонування аграрного сектору економіки України у 2022 р. в умовах повномасштабної війни та основні завдання для їхнього зменшення
Keywords: ризик; аграрний сектор; повномасштабна війна; 631.152:65.011