Результати «випадкового проекта» (педагогічні замітки) - Безродний, П. П. (КНУБА, 2015)
Пропонований читачам нарис розкриває дещо незвичайний підхід до організації та способу виконання студентами самостійної роботи за, начебто, випадковою темою. Разом з цим в тематичному завданні приховується мета виявлення відношення студентів до архітектури та суміжних з нею видів мистецтва, а також розкриття їх інтересів, соціальних та культурних потреб та ін.
Keywords: тест; термін; випадковий проект; захоплення; цікавість; text; definition; random project; enthusiasm; interest; 378.147