До питання про академічну доброчесність - Похиленко, Ірина (Гельветика, 2021)
Останнім часом багато уваги приділяється академічній доброчесності. Такий інтерес дослідників різних країн світу та різних сфер наукової діяльності пояснюється стрімким розвитком технологій передання інформації, розвитком науки, та необхідністю швидкого обміну новими знаннями.
Keywords: академічна доброчесність; плагіат; вища освіта; доброчесність