Вплив культури поведінки людей на безпеку на водних об’єктах - Похиленко, Ірина (Черкаси, 2024)
Водні об’єкти завжди були популярним місцем відпочинку серед населення, особливо у теплу пору року. Проте вода є середовищем підвищеної небезпеки, що вимагає від людей особливої відповідальності та свідомого дотримання правил поведінки. Останнє відіграє вирішальну роль у запобіганні нещасним випадкам та у забезпеченні безпеки громадян.
Keywords: безпека; культура поведінки людей; водні об’єкти; 614