Особливості архітектурного формування підземних автостоянок в структурі житлових будинків - Єжова, О. І. (КНУБА, 2010)
розглядаються особливості проектування підземних автостоянок в структурі житлових будинків. Автор приходить до висновку, що проектування підземних стоянок в структурі житлових будинків дозволить вирішити ряд містобудівних, естетичних, інженерно – транспортних і технічних проблем будівництва.
Keywords: формування підземного простору; будинки житлові; паркінги підземні; стоянки автомобільні