Архітектура залізничних вокзалів в творчості М. С. Луцького та Є. А. Лимаря - Дерябіна, О. О.; Антоненко, Н. В. (КНУБА, 2018)
В статті розглянуто творчий шлях та найбільш цікаві проекти харківських архітекторів М.С. Луцького та Є.А. Лимаря.
Keywords: південна залізниця; будівлі залізничних вокзалів; Харків-пасажирський; Москва-Пасажирська-Курська; Дніпро; Ясинувата; Є. А. Лимар; М. С. Луцький; 72:725.31