Актуальні проблеми сучасної підготовки спортсменів - Головко, Олена Олександрівна; Ступак, Дмитро Валентинович (Ліра-К, 2026)
У сучасному тренувальному процесі дедалі активніше використовуються цифрові технології: фітнес-трекери, біосенсори, аналітичні платформи,віртуальні тренажери. Це відкриває нові можливості для моніторингу фізичного стану спортсменів, аналізу навантажень, корекції тренувальних програм.
Keywords: актуальні проблеми; сучасна підготовка спортсменів; спорт