Законодавче забезпечення нагляду і контролю у сфері будівництва: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів спеціальності «Право». - Мамонтов, Ігор Олександрович; Марченко, Микола Валерійович; Машков, Костянтин Євгенійович; Панібудьласка, Андрій Володимирович (КНУБА, ФО-П Шпак В.Б., 2022)
Подано програмні результати навчання та компетентності, які формуються в ході вивчення дисципліни, плани практичних занять, літературу з підготовки до них, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, питання підсумкового контролю, основи політики академічної доброчесності та політики відвідуваності. Призначено для студентів спеціальності «Право».
Keywords: політологія; законодавче забезпечення; будівництво; 34:69