Мова моделювання будівельних технологій «АІМО» - Задоров, В. Б.; Васильєв, О. О.; Дерев’янко, І. В. (КНУБА, 2013)
Розглянуто передумови створення мови моделювання будівельних технологій «АІМО», основні вимоги щодо її розробки, складові елементи. Наведено опис сутностей, конструктивів, ресурсів, технологій мови. Наведено опис мови в нотації Бекуса-Наура.
Keywords: системи підготовки і управління будівництвом; конструктивна ієрархія; технологічна ієрархія; мова програмування і моделювання будівельних технологій АІМО; компілятор; віртуальна машина; середовище розробки; простір імен; сутності; дочірні сутності; конструктиви; ресурси; технології; опис мови в нотації Бекуса-Наура