Обгрунтування розробки інформаційної технології проектування опорядження інтер'єрів - Самойлович, В. В.; Клюєва, В. В. (КНУБА, 2013)
Розглядаються основні етапи визначення вимог до опорядження інтер‘єрів будівель та розроблений на їх основі алгоритм оцінки і вибору опоряджувальних матеріалів.
Keywords: опорядження інтер‘єрів; вимоги до матеріалів; оцінка і вибір; автоматизація процесу; схема алгоритму