Територіальна громада : суть, проблеми та перспективи реформування - Мельник, Анна Олексанрівна (Бескиди, 2018)
Актуальність реформування територіальної організації влади назріла давно, адже чинний територіальний устрій України сформувався за відсутності самостійної методології й був адаптований до радянської командно-адміністративної системи управління.
Keywords: територіальна громада; реформування територіальної організації; територіальний колектив; 352