Архітектурно-містобудівна концепція інноваційного комплексу на прикладі м. Берегове (Україна) - Миронюк, Микола; Короткова, Тетяна (КНУБА, 2024)
Сучасна система розселення в Україні переживає період структурних стратегічних реформ. У роботі розглянута можливість створення нових інноваційних структур на прикладі малого міста з метою надання йому повноцінного економічного елемента системи розселення. Представлено концептуальну модель освітньо-наукового інноваційного комплексу.
Keywords: наука; виробництво; інтеграція; концепція; рекреація; технопарк; іноваційний комплекс; 725.1:711.13(477.87)