Аналіз факторів впливу на формування західноукраїнської школи модерну - Івашко, Ю. В. (КНУБА, 2009)
В статті аналізуються причини виникнення модерну в Західній Україні, детально розглядається роль зовнішніх факторів в процесі зародження і становлення західноукраїнського модерну /сецесії/.
Keywords: школи модерну; Аналіз; фактори впливу