Чисельні методи в інформатиці: методичні вказівки до виконання практичних робіт - Клюєва, Вікторія Василівна (КНУБА, 2022)
Метою практичних робіт є засвоєння студентами інструментальних засобів розв’язування задач інженерного характеру за допомогою чисельних методів з використанням комп’ютерної техніки.
Keywords: інформатика; методи чисельні; 519.61:004.42