Енергозберігаючі в'яжучі композиції на основі золошлакових відходів ТЕС, модифіковані сульфатними і карбонатними добавками - Павлюк, В. В.; Старостіна, Г. В. (КНУБА, 2015)
Дана стаття присвячена підвищенню енергоефективності в’яжучих речовин за рахунок оптимізації складу золонаповнених багатокомпонентних композицій. А також показаний вплив добавки сульфатно-карбонатного складу на властивості золо-цементних композицій.
Энергосберегающие вяжущие композиции на основе золошлаковых отходов ТЭС, модифицированные сульфатными и карбонатными добавками
Energy efficiency of astringent compositions based on ash-slag waste TPP modified with sulfate and carbonate additives
Keywords: властивості золо-цементних композицій; золонаповнені багатокомпонентні композиції; добавки сульфатно-карбонатного складу