Вища Математика. Модуль 2 (ЗМ 4): Диференціальні рівняння - Доля, Олена Вікторівна; Рябчун, Юлія; Турчанінова, Людмила Іванівна (КНУБА, 2025)
Містять необхідні практичні відомості для виконання самостійних та індивідуальних завдань Модуля 2, що включають завдання з диференціальних рівнянь різних порядків і систем диференціальних рівнянь. Також приклади виконання типових варіантів змістового модуля 4 індивідуальної роботи та 30 варіантів для виконання самостійних робіт. Призначено для здобувачів ОПП першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інженерних та природничих спеціальностей всіх форм навчання КНУБА
Keywords: рівняння диференціальні; системи диференціальних рівнянь