Проблема графіті в міському середовищі як протестна форма молодіжної субкультури - Кравченко, І. Л.; Івашко, О. Д. (КНУБА, 2014)
Метою дослідження є вивчення специфічних особливостей стилю графіті, можливостей його застосування в сучасній архітектурі.
Keywords: графіті; молодіжна культура; Graffiti; youth culture