Визначення коефіцієнтів приведення транспортних засобів за характеристикою енергетичних витрат - Тарасюк, В. П. (КНУБА, 2014)
Розглянуто структуру транспортного потоку за видом спожитого палива на ВДМ м. Києва та визначено коефіцієнти приведення транспортних засобів до одиничного автомобіля за характеристикою енергетичних витрат.
Keywords: транспортні засоби; енергетичні витрати; коефіцієнти приведення; структура транспортного потоку; паливно-енергетичні ресурси