Експресія як засіб підвищення виразності архітектурної форми - Топорков, В. Г.; Павленко, В. С. (КНУБА, 2018)
На прикладі музейно-виставкових комплексів проаналізовано основні засоби та прийоми які дозволяють надати архітектурним об’єктам експресію та динамізм, зробити їх виразними та неповторними.
Keywords: музейно-виставкові комплекси; композиціно-образне рішення; експресія; динамізм; 72.01