Архітектурна біоніка та перспективи її розвитку - Акопнік, С. В.; Бабак, А. С. (КНУБА, 2017)
Ця стаття коротко пояснює основні положення формування біонічної науки та біонічні системи. На прикладі існуючих та футуристичних проектів.
Keywords: виникнення біоніки; біонічна структура; перспектива; розвиток; архітектурно-будівельна біоніка; 72.012:573.6