Визначення ресурсу адаптації виконання етапу будівельного проекту - Горда, О. В.; Бондарчук, К. С. (КНУБА, 2013)
Раціональне застосування ресурсів та витрат часу потребує їх удосконалення та пошуку найбільш доцільних та оптимальних методів їх використання. В роботі визначено основні вхідні дані, від яких залежать матеріальні витрати та строки виконання будівельних робіт.
Keywords: модель адаптації; будівельні роботи; ресурси