Вплив факторів на формування гелікортів - Семироз, Ніна Григорівна (КНУБА, 2014)
У статті проведено дослідження впливу соціально-економічних, геополітичних, терористичних, природно-кліматичних, функціональних факторів на формування гелікортів.
Keywords: вертоліт; вертодром; гелікорт