Геоінформаційні моделі та методи врахування впливу екологічних факторів на грошову оцінку земельних ділянок - Волчко, Є. П.; Лященко, А. А. (КНУБА, 2010)
Подається класифікація цифрових моделей міського середовища в ГІС, розглянуто особливості застосування полігональних та GRID-моделей техногенних полів та методів нечітких множин для врахування впливу екологічних факторів на грошову оцінку земельних ділянок.
Keywords: оцінка земельних ділянок; екологічні фактори; вартість нерухомості; ринок нерухомості; геоінформаційна система (ГІС); 332.64:504.5