Застосування теорії нечітких множин у моделях "Витрати-Випуск" - Апостолова-Сосса, Любов Олександрівна; Мамедов, А. М. (КНУБА, 2008)
У сучасних соціально-економічних умовах розвиток містобудівної системи повинен відбуватися з урахуванням різнорідних інтересів учасників містобудівної діяльності: суб’єктів економічної діяльності, міської влади та населення міста. Стратегії управління розвитком міста повинні забезпечувати координацію розвитку галузей міської економіки з міськими соціально- демографічними, культурними програмами у рамках процесу стійкого розвитку міста. Проаналізовано можливість застосування теорії нечітких множин у балансових моделях типу «витрати-випуск».
Keywords: теорія нечітких множин; містобудівна система; економіка міста; управління розвитком міста; моделі за схемою «витрати-випуск»