Комплексна система оцінки якості житла в задачах оптимізація системи "людина - житло - середовише" - Панько, Олексій Миколайович (КНУБА, 2011)
Розглядається питання можливості та методики оптимізації в задачах оцінки якості житла. Кореляції з архітектурними, дизайнерськими та конструктивними рішеннями в ході різних етапів проектування.
Keywords: оптимізація; комплексна оцінка; якість; оптимизация; комплексная оценка; качество; optimization; integrated assessment; quality