Орнаментика в дизайні елементів благоустрою історичного міського середовища - Проневич, О. В. (КНУБА, 2014)
У статті розглядається проблема проектування елементів благоустрою історичного міського середовища. Запропоновано метод структурно-геометричного аналізу ліній і силуетів архітектурних елементів середовища та методика рекомендаційного характеру використання отриманих модулів при проектуванні елементів благоустрою.
Keywords: орнаментика; елементи благоустрою; міське середовище; дизайн-проектування; УДК 72.01; 711.41