Товарознавчі характеристики, технологія видобутку та обробки декоративного каменю (лабрадориту) - Токарський, Максим; Захарченко, Петро; Гелета, Олег; Підлісний, Анатолій (КНУБА, 2025)
Не зважаючи на виклики війни, декоративне каміння є перспективною галуззю інвестування в Україну, оскільки має широке використання в будівництві, а також великі перспективи для експорту за кордон.
Keywords: товарознавчі характеристики; технологія видобутку; технологія обробки; лабрадорит; декоративне каміння