Інтерактивні візуальні технології як чинник модернізації викладання освітньої компоненти «Будівельна механіка» - Іванов, О. С.; Красильник Ю. С. (Ліра-К, 2026)
У контексті стрімкої технологічної трансформації інженерної галузі та вимог Industry 4.0, традиційні методи викладання фундаментальних дисциплін, зокрема «Будівельної механіки», виявляються недостатніми для формуваннянеобхідних професійних компетентностей.