Організаційно-економічний механізм розвитку будівельних підприємств: теоретичні положення - Чернов, О. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Трансформаційні процеси в економіці країни супроводжуються накопиченням негативних явищ, що проявляються у зниженні валового національного та регіонального продуктів, основних показників діяльності суб’єктів господарювання, а також у впливі наслідків агресії РФ. Ці процеси поглиблюються в будівельному секторі, який є важливим індикатором економічних змін і забезпечує взаємодію з іншими галузями. У таких умовах стає особливо важливим розроблення заходів та використання сучасних інструментів, спрямованих на розвиток будівельних підприємств.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; будівельні підприємства; економічні зміни; 69.003:658.014