Основи екологічної архітектури при формуванні офісних центрів - Лях, В. М.; Купрієнко, Б.О. (КНУБА, 2018)
Проведено аналіз впливу якості внутрішнього простору офісних центрів на здоров’я працюючих. Розглянуто способи удосконалення офісних центрів, виділені тенденції їх розвитку.
THE BASIS OF ECOLOGICAL ARCHITECTURE IN THE FORMATION OF OFFICE CENTERS
Keywords: організація офісного простору; екологічні будівельні матеріали; енергоефективні технології та системи; organization of office space; ecological building materials; energyefficient technologies and systems; 725.1.012.8:711] 502.1