Матриця мас модифікованого просторового скінченного елемента неоднорідної оболонки - Баженов, В. А.; Кривенко, О. П.; Соловей, М. О. (КНУБА, 2013)
Розглянута побудова матриці мас універсального просторового скінченного елемента, який призначений для дослідження процесів геометрично нелінійного деформування пружних неоднорідних оболонок при дії навантаження, що змінюється у часі.
Матрица масс модифицированного пространственного конечного элемента неоднородной оболочки
Mass matrix of the modified solid finite element for inhomogeneous shells
Keywords: просторовий скінчений елемент; побудова матриці мас універсального просторового скінченного елемента