Методи аналізу регіону як складної системи - Данилов, С. М. (КНУБА, 2017)
Розглянуто проблеми екології, економіки і соціуму як основи формування архітектури сталого розвитку.
Method of analysis of the region as a complex system
Keywords: архітектура; екологія; економіка; соціум; architecture; ecology; economy; society; 72.01