Динамічний аналіз роликової формувальної установки з кривошипно-шатунним привідним механізмом - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І.; Ромасевич, Ю. О.; Почка, О. Б. (КНУБА, 2019)
Для роликової формувальної установки з кривошипно-шатунним привідним механізмом розраховано навантаження в елементах її конструкції та приводу, визначено функцію зміни необхідного крутного моменту для забезпечення процесу ущільнення виробів з будівельних сумішей із врахуванням дисипації привідного механізму. Встановлено залежність моменту у муфті приводу від величини коефіцієнта дисипації, розраховано функції зміни кінематичних характеристик установки при різних значеннях коефіцієнта дисипації, визначено рекомендовані величини жорсткості та коефіцієнта дисипації.
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; зусилля; момент; жорсткість приводу; дисипація; 693.546