Соціально-психологічний тренінг як засіб покращення ментального здоров’я співробітників бізнес-організації - Кушнєрьова, Ю. П.; Готра О.Б. (Ліра-К, 2026)
Сучасне бізнес-середовище характеризується високим рівнем конкуренції, інтенсивним темпом роботи та постійними організаційними змінами, що створює значне психологічне навантаження на співробітників. У таких умовах питання збереження та покращення ментального здоров’я персоналу набуває особливої актуальності. Одним із ефективних інструментів психологічної підтримки працівників є соціально-психологічний тренінг, який розглядається як засіб розвитку особистісних і професійних ресурсів у контексті організаційної діяльності.
Keywords: соціально-психологічний тренінг; ментального здоров’я співробітників бізнес-організації