Колеснікова, Н. Ю.2020-04-302020-04-302018Колеснікова Н. Ю. Організація внутрішнього простору сучасних підприємств громадського харчування / Н. Ю. Колеснікова // Архітектурний вісник КНУБА : наук.-вироб. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. П. М. Куліков.- Київ : КНУБА, 2018. - Вип. 16. - С. 502-507. - Бібліогр. : 5 назв.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/3182У статті розглянуто організацію внутрішнього простору підприємств громадського харчування на прикладі сучасних об’єктів харчування. Виявлені методи та заходи які сприяють архітектурно – художній виразності інтер’єрів.uk-UAорганізація просторуресторанпідприємство громадського харчуваннякафебарінтер’єрдизайнвнутрішнє середовищеОрганізація внутрішнього простору сучасних підприємств громадського харчуванняArticle725.7