Механізм державного регулювання вартості житла і житлових послуг для громадян - Кучеренко, Олексій Юрійович (Бескиди, 2018)
Право громадян України на житло і роль держави у регулюванні житлового забезпечення громадян визначені ст. 47 Конституції України. А саме, держава створює умови, за яких кожний громадянин матиме змогу побудувати житло, придбати його у власність або взяти в оренду. Громадянам, які потребують соціального захисту, житло надається державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату відповідно до закону.
Keywords: вартість житла; житлові послуги; 332.8