Використання прийомів мобільної архітектури як засіб динамічного формування мережі об'єктів шкільного обслуговування - Обідний, О. Б. (КНУБА, 2015)
Дослідження присвячене питанням розвитку мережі шкільних об’єктів в сільських адміністративних районах. Визначені можливість використання прийомів мобільної архітектури як засіб врегулювання екстремальних демографічних сплесків.
Keywords: мережа; установи середньої освіти; демографічна ситуація; мобільні засоби; збірно-розбірні системи; 728.7:727.1