Щодо підтримки ментального здоров’я особистості в умовах сьогодення - Шевчук В. Г.; Корчова Г. Л. (Державний податковий університет, 2024)
Проблема захисту ментального здоров’я надзвичайно загострилася з початком повномасштабної війни. Дбати про власне ментальне (або психічне) здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне, тому що саме психічне здоров’я дозволяє повноцінно жити, реалізувати свій власний потенціал та справлятися із життєвими стресами, продуктивно і плідно працювати, а також робити внесок у життя своєї спільноти
Keywords: ментальне здоров'я; 613.86:159.91