Обмірно-проектна робота на території Софії Київської - Слєпцов, О. С.; Ніканоров, С. О.; Пивоваренко, О. В.; Горіна, А. О.; Горова, Ю. О. (КНУБА, 2018)
Розглядаються результати проведення учбової обмірно-проектної роботи на території Національного заповідника "Софії Київської" студентів першого курсу кафедри Основ архітектури та архітектурного проектування КНУБА.
Keywords: Софія Київська; практика; обміри; кроки; реконструкція