Сучасні методи різу металу - Шаленко, Вадим Олегович; Корнійчук, Борис Валерійович; Маслюк, Андрій Анатолійович; Краснощок І.В. (НУБіП України, 2025)
На сьогоднішній день існують декілька різновидів технологій різання металу: електроерозійна різка, лазерна різка та плазмове різання.
Keywords: лазерна різка металу; плазмове різання металу; електроерозійна різка металу; 621.791