Добавки в бетони і будівельні розчини : методичні вказівки - Троян, В’ячеслав Васильович; Константиновський, Олександр Петрович; Ковальчук, Артем Володимирович (My University, 2025)
Розглянуто основні положення лабораторних робіт з дисципліни «Добавки в бетони і будівельні розчини». Призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G 19 «Будівництво та цивільна інженерія» за ОП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».
Keywords: добавки в бетони; будівельні розчини