Модульність як частина адаптивної архітектури - Цуман, К. М. (КНУБА, 2015)
У статі розглядаються основні принципи модульної архітектури, історичне формування терміну та основоположники даного напрямку. Розглядаються недосконалості систем на даний момент, та пріоритетні напрями розвитку даної галузі.
Keywords: адаптивна архітектура; модульність; модульне формотворення