Нормативно-правове забезпечення землевпорядного процесу щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку - Чудовська, В. А. (КНУБА, 2021)
Ухвалення нових законодавчих та підзаконних актів в Україні, зміни та доповнення до них, анулювання застарілих нормативних рішень об’єктивно вимагають збалансування, узгодження та систематизації усього спектру чинних нормативних актів, їх узагальнення та приведення у відповідність. Адже у разі відсутності вчасного упорядкування діючої нормативно-правової бази, яка нині оновлюється та зростає доволі швидкими темпами, згодом виникатимуть суттєві труднощі при застосуванні діючих норм права. У нашій країні спостерігається досить низький рівень систематизаційної та кодифікаційної діяльності, оскільки повсякчасно відбувається внесення змін до одного й того ж нормативно-правового акту майже одночасно кількома законами, замість ухвалення єдиного консолідованого закону.
Keywords: нормативно-правове забезпечення; землевпорядний процес; відведення земельних ділянок; обслуговування; житловий будинок; 349.4 : 332.3; 349.442/.444