Особливості управління проєктною командою на сучасному підприємстві - Бєлова, А. І.; Тригубов, А. В. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Формування проєктної команди є ключовим етапом у реалізації будь- якого проєкту, оскільки від правильно підібраного складу команди залежить успішність виконання проєкту. Проєктна команда складається зі спеціалістів різних напрямків, які поєднують свої знання та досвід для досягнення спільної мети. У процесі формування команди важливо враховувати її структуру, етапи формування, які дають змогу оптимізувати взаємодію між учасниками та забезпечити ефективне управління проєктом на всіх стадіях його виконання.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; управління; підприємство; 005.8