Моделювання особистості здобувача освіти в умовах цифрової трансформації - Красильник Ю.С.; Набока В.О. (Ліра-К, 2026)
Сучасна освіта переживає активну цифрову трансформацію: цифрові технології, дистанційні платформи та системи навчальної аналітики змінюють підходи до здобуття знань і ролі учасників освітнього процесу.
Keywords: моделювання; особистість; здобувачі освіти; трансформація цифрова