Логістика : конспект лекцій - Самойленко, Антоніна Анатоліївна; Березовський, Юрій Всеволодович; Кулік, Анна Володимирівна; Крамаренко, Олексій Олександрович (КНУБА, 2025)
Містить теоретичні основи й аспекти логістики як особливого виду економічної діяльності. Охарактеризовано логістичні системи, основні складові логістичного ланцюга та висвітлено їх особливості. Призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» напряму підготовки 076 «Підприємництво і торгівля» денної та заочної форм навчання.
Keywords: логістика