Методика та методи дослідження дерев'яних церков - Тарас, Я. М. (КНУБА, 2010)
Анотація: розглядається методика дослідження попередниками, методи якими досліджуються дерев’яні церкви.
Keywords: методика; методи дослідження; дерев'яна церква; 726:27-523.42