Храмові споруди вірменської споруди в Судаку - Арсенян, М. Ю. (КНУБА, 2014)
В статті розкривається питання архітектурної сакральної спадщини вірмен в місті Судак. Проаналізовані загальні особливості формування об’ємно-просторового вирішення споруд на основі чого зроблена гіпотеза можливого вигляду храмів з гавітом та на консолях.
Keywords: Судак; вірмени переселенці; храм з гавітом; храм 12 апостолів; храм на консолях; храм Параскеви; 726