Актуальні проблеми сучасного образотворчого мистецтва - Горбик Олена Олександрівна (КНУБА, 2026)
Містять методичні рекомендації для виконання індивідуальної роботи у формі РГР, перелік завдань та рекомендованої літератури, методичні вказівки і контрольні питання для підготовки до іспиту. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація ОПП «Художньо-декоративне оздоблення інтер’єру».
Keywords: образотворче мистецтво; декоративне мистецтво; реставрація