Фізичний практикум із застосуванням програми Excel - Азнаурян, Ірина ОлександрІвна; Глива, Валентин Анатолійович; Бірук, Яна Ігорівна; Краснянський, Григорій Юхимович; Бурдейна, Наталія Борисівна (КНУБА, 2024)
Містить теоретичний матеріал до лабораторних робіт, вказівки щодо їх виконання, а також контрольні запитання. Призначений для здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей КНУБА.
Keywords: практикум фізичний; 53(075)